Home

Programma Menu

Sponsoren

 • JoomlaWorks Simple Image Rotator
 • JoomlaWorks Simple Image Rotator
 • JoomlaWorks Simple Image Rotator
 • JoomlaWorks Simple Image Rotator
 • JoomlaWorks Simple Image Rotator
 • JoomlaWorks Simple Image Rotator
 • JoomlaWorks Simple Image Rotator
 • JoomlaWorks Simple Image Rotator
 • JoomlaWorks Simple Image Rotator
 • JoomlaWorks Simple Image Rotator
 • JoomlaWorks Simple Image Rotator
 • JoomlaWorks Simple Image Rotator
 • JoomlaWorks Simple Image Rotator
 • JoomlaWorks Simple Image Rotator
 • JoomlaWorks Simple Image Rotator
 • JoomlaWorks Simple Image Rotator
 • JoomlaWorks Simple Image Rotator

Soho Dubbel
Afdrukken E-mail


 

Het 4e Soho Dubbeltoernooi staat in de steigers

 

Na de eerste drie succesvolle en gezellige edities, heeft de toernooikoorts ons gelukkig nog steeds te pakken, dus "ring vrij voor de 4e ronde". Ook onze trouwe hoofdsponsor, Restaurant Soho, is blij met ons en samen verheugen we ons nu al op een leuk toernooi in week 25. Net als voorgaande jaren, hopen we ook dit jaar weer op de inschrijving van veel gezellige tennisliefhebbers en zullen wij er voor zorgen dat alles tot in de puntjes is verzorgd. Van toernooiplanning tot catering en van het weer tijdens het toernooi tot de sfeer aan de bar, wij zorgen er voor dat het goed komt.

Het toernooi is nog steeds ingericht voor spelers vanaf 25 jaar, in de speelsterkten 4, 5, 6 en 7 en ook dit jaar gaan we weer proberen wedstrijden te spelen in de leeftijdsgroepen 25+ en 45+.

 

 

Wat mag je verder weer van ons verwachten dit jaar:

 

 • Speciaal voor de wat meer onervaren spelers hebben we dit jaar de categorie 7 uitgebereid met speelsterkte 8. We willen deze spelers graag met plezier de eerste toernooi-ervaringen op laten doen.

 • Een goed passende en flexibele wedstrijdplanning, waarbij we rekening houden met zo veel mogelijk voorkeuren, maar vooral ook duidelijk communiceren als er ergens knelpunten zouden ontstaan;

 • Een organisatie die rekening houdt met het WK-voetbal, zowel voor de fans, die nog meer flexibilteit in de planning zullen ervaren, als ook voor de niet-fans, we spelen tennis en zijn niet fixeerd op voetbal. Misschien komt er wel een aparte Ladies Night als het Nederlands elftal speelt.

 • Een sportief toernooi met een goede sfeer op en rond de banen van ons prachtige tennispark, midden in het Stadspark van Sittard.
 

Het toernooi gaat van start op

maandag 16 juni.

 

 

De inschrijving staat al open, dus laat ons op tijd weten dat je er weer bij zult zijn.

 

 

 

 

 

 

 

 

Schrijf je nu via Toernooi.nl en doe mee.

De inschrijftermijn sluit op MAANDAG 9 juni om 20.00 uur.

Ook dit jaar verloten we weer drie SOHO-dinerbonnen onder de inschrijvers

.

 

Tot ziens in week 25!
 
 
 
De Toernooicommissie

Jan Kwakkernaat

Arsène Custers

Joep Schmeits

Jos Gielen

 

alt alt

 

 


 

 
SoHo Dining Dubbel Toernooi 18 -24 Juni 2011

SLTC uit Sittard zet, samen met Restaurant SOHO Dining,

een nieuw toernooi op de kaart.

In de afgelopen jaren heeft SLTC elk jaar een aantal zeer succesvolle tennistoernooien weten te organiseren. Voorbeelden daarvan zijn het landelijk bekende toernooi de Aope Zittesje, het prestatieve toernooi voor alle speelsterktes, het Poete Putterstoernooi, voor jeugdspelers tot en met 16 jaar en het Dames Dubbeltoernooi.

 

Vanaf vorig jaar is daar nog een sterk toernooi aan toegevoegd, een sfeervol dubbeltoernooi voor spelers vanaf 25 jaar, in de speelsterktes 4, 5, 6 en 7 onder de naam

 

SOHO Dining Dubbeltoernooi SLTC

 

Voor senioren organiseert SLTC al jaren het landelijk bekende toernooi de Aope Zittseje, met een sterk prestatief karakter, gericht op de echte wedstrijdspelers. In de afgelopen jaren is echter gebleken dat de gemiddelde, meer recreatieve wedstrijdspeler zich minder tot dit soort toernooi aangetrokken voelt. Reden voor SLTC om een toernooi te organiseren dat specifiek bedoeld is voor deze doelgroep en waarin uitsluitend dubbelspel wordt gespeeld.

Opzet van het toernooi

Onder leiding van toernooileider Jan Kwakkernaat, wordt er in week 25 (18 t/m 24 juni) een gezellig dubbeltoernooi georganiseerd op het SLTC-complex ‘ De Stenen Sluis’ in het Stadspark in Sittard. Het toernooi is ingedeeld in twee leeftijdsgroepen (25+ en 45+), in drie categorieën (Dames Dubbel, Heren Dubbel en Gemengd Dubbel)  en in vier speelsterktes (4, 5, 6 en 7). Op verzoek van het bestuur van SLTC is Jan eind 2010 aan de slag gegaan met de eerste editie, samen met Arsène Custers en Jos Gielen. Dit jaar het vervolg op het succes van vorig jaar.

Naamgeving toernooi

Al in en vroeg stadium van de organisatie van dit nieuwe toernooi werd contact gelegd met Boudewijn Koopmans, eigenaar van restaurant SOHO Dining te Sittard. Vanaf de eerste contacten was er aan beide zijden enthousiasme over mogelijke samenwerking tussen de toernooiorganisatie en de directie van SOHO Dining. Dit resulteerde al snel in een sponsorovereenkomst voor de komende drie jaar, waarbij de naam van SOHO aan het toernooi verbonden werd.

 

 

Historie SLTC

SLTC is een club die thuishoort in het Stadspark. In 1919 werd de club opgericht. Aanvankelijk speelden ze op tegelbanen. Later werd de gravelbaan geïntroduceerd. Heel voorzichtig groeide SLTC naar het complex dat ze nu bewonen. In totaal 9 banen, waarvan er 8 verlicht zijn, compleet met een volwaardig clubhuis.

SLTC heeft een tweeledig doel. In principe willen ze prestatief tennis combineren met het laten bewegen van zoveel mogelijk mensen. SLTC heeft een jeugdopleiding en probeert zoveel mogelijk kinderen het naar de zin te maken. Schooltennis maar ook “Tenniskids”, het opleidingstraject voor de jongste jeugd, wordt ondersteund.

Talenten die belangstelling hebben voor prestatie kunnen naadloos instromen in vele competitievormen. Naast leren is presteren, op het eigen niveau, dan heel belangrijk.

De tennisleraren Joop Brouns, Chris de Groot en Manon Beltgens ondersteunen deze visie en missie.

 

SOHO Dining

Markt 26 / 6131 EL Sittard / 046-4007713 / www.soho-dining.nl

Welcome bij SOHO Dining. De trendy smaak sensatie in Sittard.

SOHO Dining introduceert een uniek menu concept. De menukaart is ingedeeld in koude voorgerechten, warme voorgerechten, hoofdgerechten en desserts. U stelt zelf uw menu samen en heeft de keuze uit alle gerechten van de menukaart en betaalt daarvoor een vaste menuprijs.
Uiteraard zijn alle gerechten ook los te bestellen.

Tevens zal onze menukaart 5 keer per jaar van samenstelling veranderen en is hiermee elk seizoen anders. Medewerkers van SOHO Dining hopen u snel te mogen begroeten en zeggen alvast: Enjoy Your Diner.